Es Mussol
Your Name - Simple
A Sant Feliu de Guíxols, la teva botiga de regals

Benvinguts

Es Mussol ha estat una botiga virtual però ha arribat el dia de tancar les portes. Estàvem especialitzats en mussols, ceràmica i articles de regal. Tant per equipar la teva llar, com per fer un regal original, disposem d'un gran assortiment de productes i també idees que et faran servei.

Malauradament, ja no es pot comprar online i en breu desapareixerà aquesta lloc web. Si encara tens curiositat pels nostres productes sempre pots visitar l'aparador de la lliberia La Guineu on s'hi exposen alguns dels productes.T'agraden els mussols?


En tenim de totes mides i colors, de diferents formes i materials: Mussols de ceràmica, de fusta, de ferro, per penjar, per decorar, per portar, per fer servir... El mussol simbolitza la saviesa i diuen que porta sort. Si el regales, és clar!

Un detall per a cada ocasió


S'acosta un dia especial (un sant, un aniversari, una mostra d'amistat...) i no saps què regalar? Aquí trobaràs un assortiment d'objectes, per fer servir a casa i també de decoració que et sorprendran.

Fes llar


Al web podràs trobar objectes per equipar la teva llar: des de recipients i estris de tota la vida fins a objectes de disseny renovat, perquè puguis trobar el què a tu t'agrada.

Sant Feliu al cor


També volem fer ciutat i com que portem Sant Feliu al cor tenim una varietat d'objectes de decoració que porten el nom i el caràcter ganxó. Un bon motiu per aquells que estimen Sant Feliu de Guíxols.

Col·leciona'ls

Mussols de ceràmica, de fusta, de ferro, de colors, per penjar, per portar a la butxaca... perquè porti sort!
Més mussols »

Un detall per a tothom

Detalls i propostes que entren pels ulls, que s'oloren, que s'escolten, que es fan servir tots els dies o només els dies de festa. Descobreix-los.
Regalem idees »

Equipa casa teva

Plats, gots, copes, tasses, gerres, cassoles, safates, reposa culleres, salers, mortes, setrills, porrons...
Encarrega això per a casa »

Un pessic de Sant Feliu

Un record de Sant Feliu, per als qui volen tenir un detall original de la ciutat ganxona.
Souvenirs ganxons »

EsMussol.cat · Objectes de regal i molt més

Sobre nosaltres

Som emprenedors i detallistes, i sobretot estem corulls d'il·lusió. A Es Mussol desitgem que trobis allò busques, que compris el què necessites: estem al teu servei.

Avís legal

Sant Feliu de Guíxols

Visiteu Sant Feliu de Guíxols
Turisme

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Web municipal

Baix Empordà / Costa Brava
Coneix el nostre entorn

 

Objectes de regal i més

Articles de ceràmica, Objectes de regal, Articles de decoració, Encens a granel, Cera perfumada, Articles per a la llar, Figures de pessebre, Articles de Nadal, Animals de peluix, Records de la ciutat i gran varietat de mussols.

Contacta amb nosaltres

  • Telèfon:
    (+34) 972321326
  • Email:
    info@esmussol.cat
  • Horari:
    Servei permanent a l'internet.

Visites al web: 5450

© 2021 EsMussol.cat · c/ Capmany, 35, 17220 Sant Feliu de Guíxols